Unnatural |
Autor |
Wiadomość |
Critters
Administrator I know this style. It's my style!

|
Wysłany: 2015-04-17, 04:48 Unnatural
|
|
|
Nowa nadzieja dla wszystkich(Ślepy ), którzy narzekają na 'Red Machine'
Fabuła:
'Global climate change prompts a scientific corporation to genetically modify Alaskan polar bears with horrific and deadly results.'
Oraz szerzej:
'The story takes place in Alaska. Here, a group of photographers and models are warned of a man-eating bear. Their warnings go unheeded. And soon, giant mandibles are tearing through flesh. This relentless eating machine will not be stopped, until local guides can intervene'
Grają: James Remar, Sherilyn Fenn, Allegra Carpenter, Graham Greene oraz Ray Wise.
Trailer:
http://www.28dayslaterana...lays-waste.html
Sądząc po trailerze zapowiada się wykurwiste kino. Są znane i lubiane nazwiska(Wise, Remar), misiek w trailerze full animatronika, zero cgi, jest Alaska, jest śnieg - jest kult! |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2015-04-17, 11:55
|
|
|
Wygląda ładnie:)
Critters napisał/a: | misiek w trailerze full animatronika, zero cgi |
Ten przed kamerką co się przechadza chyba komputerowy jest;) Ale oczywiście czekam, bo od czasu Knuta była kompletna cisza w temacie białego misia!
 |
_________________ That's some bad hat Harry. |
|
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2015-11-08, 16:01
|
|
|
Właśnie kupiłem sobie na DVD za 5 funciaków, pewnie na dniach obejrzę to dam znać co i jak;) W oóle filmik w UK śmiga pod tytułem "Maneater":) |
_________________ That's some bad hat Harry. |
|
|
|
 |
Critters

|
Wysłany: 2015-11-08, 22:57
|
|
|
Mam od 2 tygodni, ale jeszcze nie obejrzałem. Będzie dobrze :) |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
Critters

|
Wysłany: 2016-04-07, 01:19
|
|
|
2 słowa - Ja pierdolę. |
|
|
|
 |
|