Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie |
Autor |
Wiadomość |
Odarpi
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2013-10-07, 08:08 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
|
|
|
Czy ktoś z Was ma jakiś kontakt z użytkownikiem jahbimba? Żyje on w ogóle? Jakieś dwa miesiące temu wylicytowałem od niego kasety i kontakt się urwał. Napisałem chyba z pięć maili, wiadomość na Animal Attack i nic. Żeby nie było - jeszcze nie wpłaciłem, chciałem najpierw uzgodnić koszty wysyłki, a skoro brak jakiegokolwiek kontaktu, to wolę się wstrzymać z przelewaniem kasy. |
_________________ W Knurowie lubią horrory |
|
|
|
 |
Critters
Administrator I know this style. It's my style!

|
Wysłany: 2013-10-07, 08:54
|
|
|
Wiem tylko tyle, że to uczciwy człowiek, więc celowo z pewnością nie odwala maniany, ale może faktycznie coś się stało. Nagły wyjazd albo cholera wie co? |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
Odarpi
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2013-10-07, 09:54
|
|
|
Też tak myślę, zawsze wszystko było bez zarzutu i odpowiadał na maile... Na Allegro nie było go bardzo długo, ale kilka dni temu znów się zalogował, zastanawiałem się więc, czy ktoś z Was czegoś nie wie. |
_________________ W Knurowie lubią horrory |
|
|
|
 |
eNeR
Krokodyl różańcowy VHSowy fetyszysta

Wiek: 35 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 1696 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-10-07, 11:12
|
|
|
Co do zniknięcia nic nie wiem, ale też nie miałem z nim problemów transakcyjnych..skoro się logował, to może się znajdzie. |
_________________ .::[o.o][VHS]:::Jason Voorhees:::ITALIAN HORROR:::Living Dead:::[VHS][o.o]::. |
|
|
|
 |
|