Przesunięty przez: Slepy 2008-12-12, 21:25 |
Recenzje.... |
Autor |
Wiadomość |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2008-12-22, 19:45
|
|
|
Skoro w tym temacie zapodałem wcześniej info o skrinach do starych recek, to żeby zbytnio nie komplikować sprawy - skrinow doczekała sie recka "The Beasts Are on the Streets" - http://animalattack.pl/in...treets-The.html |
|
|
|
 |
evilmg
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2010-05-10, 17:53
|
|
|
Czy na przyszlosc planujecie dorzucac do recenzji oceny innych osob z ekipy AA, badz pisac podwojne recenzje, jak w przypadku 'Rituals'? Nie ukrywam, ze swietnie czyta sie takie 'konfrontacje' |
|
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:44
|
|
|
Ocen innych osób z ekipy nie planujemy tym bardziej, że tych osób jak wiesz za dużo nie zostało, a jeśli chodzi o podwójne recki to jak się komuś zachce jakiegoś versusa wrzucić to pewnie się takie coś pojawi. Tyle, że na razie mamy problemy z dorzucaniem jakichkolwiek recek w miarę na bieżąco, zresztą każdy widzi jak sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda. Każda pomoc oczywiście byłaby mile widziana, ale tłumu chętnych do pisania czegokolwiek dla AA też póki co nie widać. Aha, jeszcze odnośnie podwójnych recek, to coś kiedyś Critt wspominał, że ma chęć napisać coś pozytywnego o "Shark: Rosso nell'oceano", ale czy nadal coś takiego mu po głowie chodzi to pojęcia nie mam. |
_________________ That's some bad hat Harry. |
|
|
|
 |
evilmg
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2010-05-10, 18:48
|
|
|
Gdybym mial talent do pisania recek to kuzwa z mila checia bym cos skrobnal. Szkoda, ze MauZ odszedl i ekipa sie skurczyla |
|
|
|
 |
Critters
Administrator I know this style. It's my style!

|
Wysłany: 2010-05-10, 19:25
|
|
|
evilmg napisał/a: | Szkoda, ze MauZ odszedl i ekipa sie skurczyla |
No Mauz to i tak od dawna nic nie pisał, więc nawet nie zauważyliśmy, że odszedł
Slepy napisał/a: | kiedyś Critt wspominał, że ma chęć napisać coś pozytywnego o "Shark: Rosso nell'oceano", ale czy nadal coś takiego mu po głowie chodzi to pojęcia nie mam. |
Kiedyś tam, w odległej galaktyce ;)
Tak szczerze, to już nie pamiętam tego filmu na tyle by sensownie zdissować reckę slepego |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
Mesjasz
Krokodyl różańcowy better than Jesus

Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 2353 Skąd: Cywilizacja Śmierci
|
|
|
|
 |
Critters

|
Wysłany: 2010-05-11, 13:19
|
|
|
Taki z niego hardkor jak ze mnie baletnica |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
Mesjasz

|
Wysłany: 2010-05-11, 19:42
|
|
|
ma grzywke wiec troche jest. pewnie nie jest tak bardzo tru hardkor pank jak ja bo chyba nie ma fiolkowego paska, ale moze sobie kiedys sprawi nawet bialy, a wtedy bedzie juz 100% hc/punk!! |
_________________ LOVE EARTH - HATE PEOPLE |
|
|
|
 |
Critters

|
Wysłany: 2010-05-11, 19:47
|
|
|
O kurwa, mówiłeś, ze to forum hardkorów nie lamusów Jakieś fiołkowe paski i inne dziwne chuje |
|
|
|
 |
Mesjasz

|
Wysłany: 2010-05-11, 19:54
|
|
|
Critters napisał/a: | , mówiłeś, ze to forum hardkorów nie lamusów |
no to wlasnie mowie. lamusow z zielonymi parciakami tam nie ma, tylko konkretne hardkory w obcislych spodniach i slip-onach. dzisiaj wybieramy np ulubiona konturowke i jakie torebki pasuja do jakich butow(weganskie wszystko oczywiscie). tak jak pisalem, zadnych lamusow w moro!
ps. co masz do filkowych paskow? to przeciez podstawa rasowego hardkor panka!! patrz tutaj:
http://vimeo.com/1604922
http://www.youtube.com/watch?v=9sK4nkuBP5c
to jest stylowa i tru hardkor!! |
|
|
|
 |
Critters

|
Wysłany: 2010-05-11, 20:04
|
|
|
To ja się może nie wypowiem |
|
|
|
 |
Shark Attack 3: Megalodon
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2010-05-11, 20:07
|
|
|
 |
|
 |
Mesjasz

|
Wysłany: 2010-05-11, 20:20
|
|
|
ale o co chodzi? nie lubicie hardkor panka?
ps. az mi sie tips zlamal z zaskoczenia i smutku po waszych postach ide sobie zrobic piling ze zlosci, zawsze mnie to odpreza! |
|
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2010-05-11, 20:56
|
|
|
Mesjasz napisał/a: | lamusow z zielonymi parciakami tam nie ma, tylko konkretne hardkory w obcislych spodniach i slip-onach. |
 |
_________________ That's some bad hat Harry. |
|
|
|
 |
Mesjasz

|
Wysłany: 2010-05-11, 21:08
|
|
|
co wy, tutaj lamusow popieracie? nie wiecie co to rasowy hardkor?
ide sobie wlosy wysuszyc i podkrecic grzywke. yeah! hard core pride! mosh caly czas. hardkor to nie rurki z kremem! nie dla pizdeczek! |
|
|
|
 |
|