Nowy dział - Artykuły |
Autor |
Wiadomość |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2009-04-26, 14:47 Nowy dział - Artykuły
|
|
|
Z przyjemnością i niekłamaną satysfakcją pragnę poinformować, że AA otwiera nowy dział - Artykuły. Póki co dość skromnie, ale z czasem (mamy taką nadzieją i dołożymy ku temu wszelkich starań) oczywiście artykułów będzie przybywać. Dziś publikujemy pierwszą część bardzo obszernej pracy autorstwa naszego nadwornego specjalisty od kaiju - Matsunagi, który postara się przybliżyć Wam ten na pewno niezwykle ciekawy odłam monster movies. Niniejszym zapraszam do czytania i komentowania!
Kaiju Tokusatsu Eiga - specyfika gatunku (część 1) |
_________________ That's some bad hat Harry. |
|
|
|
 |
MauZ
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2009-04-26, 16:56
|
|
|
równowaga w przyrodzie musi być. na stronie nowy dział, w redakcji jednego redaktora mniej.
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2009-04-26, 17:05
|
|
|
Sam chciał to ma |
|
|
|
 |
Shark Attack 3: Megalodon
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2009-04-26, 22:12
|
|
|
|
|
 |
Judith Myers
Krokodyl nilowy

|
Wysłany: 2009-04-27, 15:58
|
|
|
Dobra decycja o wprowadzeniu nowego działu. Artykuł człowieka, który wie o czym pisze. Znakomicie. Czekam jednak głównie na tekst o kasetach wideo, którego zapewne zautorem wg wszystkich znaków na niebie będzie Critters. |
_________________ I LOVE YOU, Judith Myers! |
|
|
|
 |
Slepy
Redaktor

|
Wysłany: 2009-04-27, 16:37
|
|
|
W swoim oczekiwaniu nie jesteś osamotniony |
|
|
|
 |
Von Braun
Kajman karłowaty Datki

|
Wysłany: 2009-04-27, 18:32
|
|
|
Za dużo tych nowych działów (kaju,dvd a teraz jeszcze artukuły) , a za mało recenzji. To sa nowości bez pokrycia!!! |
|
|
|
 |
MauZ
Krokodyl różańcowy

|
Wysłany: 2009-04-27, 18:58
|
|
|
uwierz, że prowadzenie strony w 4 osoby do najłatwiejszych nie należy. tym bardziej, że wśród filmowych stron o horrorze mamy najmniej liczną redakcje. staramy się jak możemy, a w planach jest powiększenie materiałów w najmniej obfitych działach. mimo wszystko na brak rzeczy do czytania nie można narzekać, a przynajmniej tak mi się wydaje. dodatkowo u nas w redakcji nie ma czegoś takiego jak termin, miesięczne minimum do spełnienia i inne redakcyjne dedlajny. |
|
 |
Critters
Administrator I know this style. It's my style!

|
Wysłany: 2009-04-27, 19:03
|
|
|
Judith Myers napisał/a: | Czekam jednak głównie na tekst o kasetach wideo, którego zapewne zautorem wg wszystkich znaków na niebie będzie Critters. |
A jakież to znaki wskazują na to bym ja miał taki artykuł pisać? ;) Aktualnie nic takiego nie ma nawet w planach. Kiedyś był plan i pewne ustalenia by stworzyć takie coś wspólnie z LOBO, ale z braku czasu niedoszłych autorów trzeba było projekt odłożyć. Póki co jedyne co mogę zaoferować to zdjęcia wydanych w naszym kraju filmów na kasetach vhs, które znajdują się w stosownym dziale w temacie przyklejonym ;) |
_________________ 'Jestem pułkownik Hogan. Będziecie się do mnie zwracać Panie pułkowniku, nie inaczej!' |
|
|
|
 |
KeniG
Krokodyl różańcowy Palladyn Gwiazdy Północy

|
Wysłany: 2009-04-27, 21:28
|
|
|
Artykuł o VHSowych wydaniach monster filmów by się przydał ;) To by było CoŚ! |